Неділя
28.04.2024
21:42
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ПІДГОТОВЧІ КУРСИ "Майбутній студент"
Головна » 2014 » Березень » 11 » П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».
13:23
П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».

18 - 20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б) відбудеться головна подія освітньої галузі - П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

Оргкомітет виставки запрошує до участі навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, агенції освіти за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробників і дистриб’юторів засобів навчання, програм, проектів та рішень для освіти, видавництва.

 

В програмі виставки:

  • Презентація закладів освіти України, закордонних навчальних закладів та міжнародних представництв.
  • Презентація досвіду співпраці з закордонними освітніми закладами, практики реалізації спільних освітніх і науково-технічних проектів.
  • Презентація наукової та науково-технічної діяльності наукових установ і закладів освіти.
  • Демонстрація електронних навчально-методичних комплексів, рейтингових систем, обладнання, продуктів, програм та рішень для системи освіти.
  • Науково-практичні конференції, семінари, презентації на стендах.
  • Конкурси для навчальних закладів, підприємств, школярів та студентів.
  • Вступна кампанія 2014 року в Україні та за кордоном.

Для учасників виставки відбудуться:

  • Рейтинговий виставковий конкурс для вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації та установ післядипломної освіти: Гран-Прі «Лідер вищої освіти України»,Гран-Прі «Лідер післядипломної освіти України», «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».
  • Рейтинговий виставковий конкурс для закладів професійно-технічної освіти: Гран-Прі«Лідер професійно-технічної освіти України».
  • Відзначення вищих навчальних закладів – учасників міжнародних рейтингів відповідними Сертифікатами.
  • Конкурс з тематичних номінацій для закладів освіти та підприємств з нагородженнямзолотими, срібними і бронзовими медалями.

 

 

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, поставленими на розгляд проблемами пріоритетного розвитку галузі освіти, чисельністю учасників та відвідувачів визнана громадськістю, педагогічними колективами, школярами та студентами найбільш фаховою, рейтинговою та широкомасштабною освітянською виставкою в Україні, про що свідчать, як численні позитивні відгуки учасників та відвідувачів, так і конкретніФАКТИ:

  • Експозиція 2013 року представила 960 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, підприємств, бізнес-структур з 27 регіонів України, а також навчальних закладів та представництв з Чехії, Естонії, Польщі, Словаччини, Росії, Франції, Австрії, Італії, США.
  • В рамках виставки 2013 року проведено 167 заходів (науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів та круглих столів), слухачами яких стало понад 10 тисяч осіб.
  • Виставку в 2013 році відвідало понад 20 тисяч педагогів, фахівців, науковців, роботодавців, батьків, школярів, студентів, які мали можливість обрати навчальний заклад для подальшого навчання.

 

У широкому сенсі, виставка «Сучасні заклади освіти» - це найбільший освітянський форум, що включає, окрім самої експозиції, конференції, круглі столи, семінари, покликані забезпечити найбільш повний обмін інформацією, навичками та досвідом між провідними фахівцями з різних країн. Взаємодії, що формуються в результаті проведення заходу,сприяють розвитку галузі в цілому. Крім того, на одному майданчику збираються фахівці, експерти, представники державних структур, профільних асоціацій, компаній-виробників і, нарешті, школярі та їх батьки, студенти - всі вони мають унікальну можливість познайомитися і особисто поспілкуватися в неформальній і сприятливій для спілкування атмосфері виставки.

 

Запрошуємо до співробітництва наших партнерів та експонентів, гарантуючи при цьому, як і в попередні роки,  індивідуальний підхід, професійні конкурси та змістовні заходи. Ми впевнені, що постійні учасники завжди будуть підтримувати цей професійний форум, а нові учасники стануть постійними.

До зустрічі 18 - 20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза»!

Переглядів: 357 | Додав: stranger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]